Esti Inconjurat De Solutii Simple, Evidente, Care Te Pot Ajuta Sa Cresti Vanzarile Si Sa Iti Fidelizezi Clientii.

Hai Sa Le Descoperim Impreuna!

Ma numesc Carmina Nitescu, sunt consultant de business, marketing, comunicare si social media in turism, sunt trainer si coach, organizez evenimente in cadrul proiectelor proprii dar si pentru diverse companii.

Te pot ajuta cu:

  • analiza de business in vederea dezvoltarii companiei: analizez activitatea companiei si tipologia clientilor, produsele si serviciile pe care le aveti si fac o evaluare care ma va ajuta la crearea strategiei de marketing si comunicare
  • crearea unei noi directii a companiei si (re)pozitionarea sa pe piata
  • atragerea de noi clienti in companie, conform unor tipologii bine definite
  • realizarea si implementarea strategiei de marketing si comunicare
  • stabilirea si realizarea unor obiective concrete
  • traininguri si workshopuri de social media, comunicare, customer service si vanzari in turism
  • brand awareness
  • sedinte de business coaching pentru performanta

Ce ma recomanda pe mine pentru a face consultanta?

Experienta de 11 ani de zile pe care o am in turism. Am lucrat in agentii de turism mai mici sau mai mari, in departamente precum vanzari, marketing si management.

Din 2013 experienta mea a trecut de granitele agentiilor de turism iar in prezent lucrez constant si cu hotelieri pe zona de stabilire a strategiei de marketing si comunicare.

Din 2011 am fondat blogul specialistilor in turism, TurismMarket.com, singurul blog de turism din Romania adresat companiilor de turism, blog pe care scriu regulat alaturi de colegii mei . Totodata aici organizez workshopuri si traininguri dedicate celor ce lucreaza in turism.

Experienta acumulata pana in prezent in industria turismului mi-a aratat faptul ca o companie de turism poate creste mult mai mult atunci cand isi face un plan in acest sens, anticipeaza lucrurile care se vor intampla, se adapteaza la piata si totodata aduce ceva nou in piata. Propunerea mea este sa te ajut sa iti faci planul si sa il si implementam impreuna in compania pe care o reprezinti.

Mai multe detalii despre activitatea mea profesionala gasesti aici.

Daca esti interesat de o sedinta de consultanta, de un pachet de sedinte de consultanta sau de o colaborare pe o perioada mai lunga, te rog sa ma contactezi pe email sau la telefon.

Vom discuta personalizat, in functie de fiecare caz in parte si vom gasi impreuna cea mai potrivita modalitate de colaborare astfel incat businessul tau sa se dezvolte cat mai mult.

Datele mele de contact le gasesti mai jos:

Sunt consultant de business si social media pentru companiile de turism, sunt trainer si coach, organizez evenimente si excursii tematice

carmina@turismmarket.com

Telefon: 0745310811

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube Vimeo 


One thought on “Consultanta

Leave a Reply