Hacked By Not Matter who am i

i am white Hat Hacker please update your wordpress

Sunt consultant de business si social media pentru companiile de turism, sunt trainer si coach, organizez evenimente si excursii tematice

carmina@turismmarket.com

Telefon: 0745310811

Facebook Twitter LinkedIn Google+ YouTube Vimeo 

5 thoughts on “Hacked by White HAt Hacker

 1. La un moment dat nu am oferit reducere clientilor / turistilor, care cumpara la mine, ci voucher cadou de 10 euro la un maseuz pentru talpi, dupa atata umblat din agentie in agentie 🙂

  Si de fapt intra in discutie cercul vicios , pe care il cunoastem cu totii: Asigurarea de insolventa… Nu primesti , numai daca ai profit.
  Dar mai exista smecherii si pe tema asta… care am aflat de la un control de la MDRT…

 2. Buna Carmina,
  Articolul tau trebuie redenumit in “Daca agentiile de turism revanzatoare din Romania traiesc din promotii, cat mai au de trait? ” pentru ca doar agentiile care revand de la TO au un tarif ( nu pret) “corect” impus. Daca agentia isi face singura pachetele, atunci tariful final, inclusiv promotiile si le calculeaza singura in functie de cheltuielile pe care le are si contractele cu furnizorii sai.
  Nu e corect sa bagi in aceiasi discutie toate agentiile de turism, doar din perspectiva ca exista numai TO si revanzatori ai acestora.
  Nu am citit articolele tale pana acum, dar acesta mi se pare subiectiv.

  O zi excelenta,

  1. Buna Andrei

   Multumesc pentru comentariu.

   Este corect, eu la agentiile de turism detailiste m-am referit in articol (numai ca am folosit denumirea generala de “agentii de turism”). In cazul touroperatorilor este alta discutie si din cele de mai sus se aplica doar remarca legata de discounturile reduse pentru ocuparea locurilor last minute (despre care spun ca este o practica necesara atunci cand esti touroperator si ramai cu locurile platite- si prin oferirea pachetelor last minute reusesti sa recuperezi macar o parte din investitie)

   Daca nu ai citit articolele mele pana acum gasesti o arhiva cu majoritatea acestora, aici: http://www.turismmarket.com/carmina-nitescu

   O zi frumoasa!

 3. Foarte adevarat ce spui tu aici… Totusi, pe cand o dezbatere cu tema “Touroperatorii, cei mai mari vanzatori directi”?… ca sa le spunem asa :)) Vezi Christian Tour, Kusadasi, Rezeda, Cocktail, Tui Travel si altii… Mai au putin si isi deschid tarabe in pitete

  1. Buna Mihaela

   Situatia majoritatii touroperatorilor din Romania, este, ce-i drept, una “speciala” as putea spune. Si asta pentru ca “touroperatori” in adevaratul sens al cuvantului sunt numai cativa, restul indeplinind o dubla “functie”, atat de touroperator cat si de agentie de turism.

   Pana cand nu se va face o diferenta din punct de vedere legal din pacate nu putem avea rezultate concrete si nici nu vom pute aface un eveniment cu tema propusa de tine. Din simplul fapt ca nu am ajunge nicaieri fara o baza legala.

   Dar sa speram ca la acest capitol legile viitoare isi vor spune cuvantul

   O zi frumoasa!

   Carmina Nitescu

Leave a Reply