natalia-turcanu“În cadrul Academiei Tourism Training of Trainers, organizată de ANTRIM pentru membrii asociației, am avut plăcerea de a fi instruiți de Carmina Nițescu, care a venit cu noi informații despre instrumentele Facebook pentru buisness, elaborarea de planuri editoriale. Cele două zile de training au adus un aer proaspat pentru speciaiștii din domeniul turismului receptor și i-a făcut să gândească out of the box.”
Natalia Turcanu – ANTRIM, Republica Moldova

.


mihaela-ghiorghita“Am cunoscut-o pe Carmina la o prelegere in Iasi si atunci mi-a starnit interesul de a colabora cu ea. De ce? Pentru ca stia ce spune, pentru ca venea cu exemple clare si corecte, pentru ca transmitea ca stie ce face.
Mai tarziu am inceput o colaborare cu ea si am invatat multe despre modul in care poti sa comunici cu clientii tai, in functie de tipologia acestora. A avut rabdare si a facut traininguri pe aceasta tema si cu echipa Agentiei Alfatravel Iasi. Felicitari, Carmina!”
Mihaela Ghiorghita, Agentia de turism AlfaTravel Iasi


“Probabil cel mai bun start in înțelegerea avantajelor si folosirea Facebook-ului pentru afacerea ta in turism.
Am învățat ce anume să urmăresc si cum să imi planific activitatea pe Facebook. La finalul cursului am știut atât cum să comunicăm cât si cum sa evaluam rezultatele comunicării pe Facebook. Recomand cu mare incredere cursul Turism Market “Facebook for tourism”, atât pentru cei care au propria agenție, cât si celor care lucrează in turism. Vă va fi cu adevărat folositor.”
Gena Maria Turcu – Travel & Events Coordinator, Klever Travel, Bucuresti


“Folosesc Facebook de ani buni. Atât prin contul personal, cât si comunicând prin contul agenției de turism.
Am venit la cursul Carminei cu gândul ca este unul dedicat începătorilor și l-am “absolvit” cu bucuria că am discutat aplicat, am folosit studii de caz si exemple concrete si am învățat unii de la alții – participanți si traineri deopotrivă.
Am apreciat toate materialele prezentate și mai ales “tips & tricks-urile” care ne vor ajuta să implementăm și să evaluăm comunicarea pe Facebook a brandului pe care îl reprezentam și de care ne ocupăm. Au fost doua zile interesante si utile, care mi-au depășit așteparile. Am acumulat idei și informații pe care apoi abia așteptam să le implementez.
“Facebook for Tourism” este un curs excelent si esential pentru începători. Dar și un curs prin care Carmina reușește să ne ofere o nouă perspectivă asupra avantajelor pe care Facebook le poate oferi afacerii și/sau activităților noastre.”
Cristian Francu – CEO Klever Travel, Bucuresti


Un curs interactiv, usor de urmarit, atent personalizat pe domeniul turismului. Foarte utila si interesanta mi s-a parut partea de aplicatii pe situatii identificabile in viata de zi cu zi a unei agentii de turism.”

Viviana Basan – participant curs vanzari Bucuresti

.


Daniel-Zarnescu_21

Un ISTJ care si-a luat inima in dinti dupa cursul MIB si si-a dat demisia ca sa isi urmeze visul.
Cum oamenii invata permanent unii de la ceilalti, si eu invat constant de la Carmina.

Daniel Zarnescu, Antreprenor, marketer si autor, ConstruimImperii.ro


Madalin-Mancila-mai-2014Lucrez impreuna cu Carmina de peste 5 ani pe proiectul Turism Market.

Am inceput discutiile cand inca amandoi lucram in companii de turism. Astazi doar eu am ramas in campul muncii la patron iar Carmina a luat-o pe drumul consultantei.

Cand am auzit prima data ca are de gand sa renunte la job pentru implinirea unui vis mai vechi, acela de a oferi consultanta in comunicare si de a organiza evenimente de succes, m-am gandit imediat la cat de greu o sa-i fie iar apoi mi-am dat seama ca nu va renunta atat de usor la confortul locului de munca. FALS. La scurt timp, Carmina m-a anuntat ca a pornit pe drumul freelancer-ului, un drum plin de suisuri si coborasuri insa un drum in care ea crede atat de mult.

Sunt putini oameni pe care ii apreciez pentru ceea ce au realizat si mai ales pentru cum au realizat, insa Carmina reprezinta pentru mine un exemplu concret prin care daca iti doresti cu adevarat si perseverezi, reusesti.

Madalin Mancila, Marketer Millennium Tour


aurelia-dogaru1Numele meu este Aura si in ultimii 12 ani am lucrat in companii foarte mari, in cadrul departamentului de vanzari .
Am experienta in recrutare , training , planificare si lansare produse.

In toata cariera mea, am intalnit multi oameni frumosi si talentati , iar Carmina face parte din aceasta categorie.

Talentul Carminei , pe langa o prezenta foarte placuta, este acela de a face sa se simta foarte bine omul de langa ea .

Este ordonata, isi planifica activitatile , se tine de cuvantul dat este calma si doreste foarte mult sa contribuie la dezvoltarea personala a comunitatii in care traieste .

Carmina are multe de oferit si imi place sa fiu in preajma ei!

Aurelia Florea, Trainer & Project Manager

 

Leave a Reply