De-a lungul timpului am inițiat fel de fel de proiecte însă cele 4 proiecte principale sunt cele de mai jos.


tm-logo3-transparentAm lansat TurismMarket.com pe 16 august 2011 alături de Mădălin Măncilă, bun prieten și marketer în turism.

Proiectul a fost lansat ca o platformă de comunicare în turism cu intenția de a dezvolta discuții pe teme interesante pentru cei care lucrează în turism. Am continuat apoi din octombrie 2012 cu organizarea unor workshopuri tematice dedicate companiilor de turism, iar din luna mai 2013  facem consultanță de business pentru companii de turism

Turism Market este astăzi o companie ce oferă servicii de marketing și comunicare dedicată companiilor de turism: agenții de turism, touroperatori, unități de cazare, companii aeriene, restaurante, wine bar-uri și altor companii conexe cu industria turismului.


Travel with a Smile – lansat la 1 mai 2010 este proiectul meu de suflet pe care scriu despre călătoriile pe care le fac.

Călătoria este un lucru esențial pentru mine și, pornind de la această idee în 2010 am început să povestesc pe blog. Vei găsi aici:


Winesday.ro 

Winesday se adresează în primul rând celor curioși în ale vinurilor, care nu au îndrăznit până acum să pună întrebări dar care au dorit mereu să înțeleagă limbajul uneori “pompos” al vinurilor și să se bucure de arome.

Winesday este despre a învăța despre vinuri, despre a experimenta, despre a afla gusturi și arome noi, despre a împleti frumos vinul cu mâncarea, despre a petrece timp de calitate cu cei dragi, despre povești cu vin și cu cei care le crează, despre călătorii tematice realizate cu scopul de a descoperi vinuri noi și destinații ce au tradiție în realizarea vinului.


Winesday App

Urmărește Winesday dacă vrei să știi când organizez o călătorie pe tema vinului sau vreo degustare de vin în București, în țară sau chiar și mai departe. Pentru a afla noutățile printre primii, recomand să te abonezi la newsletter. Acolo anunț prima dată toate evenimentele legate de vin pe care le organizez.

Anul 2022 a venit și el cu o nouă provocare: am lansat Winesday App, prima aplicație mobilă de turism și vin din România ce este dedicată iubitorilor de vin și călătorii, este disponibilă în limba română și engleză și se poate descarcă gratuit atât pe iOS cât și pe Android, de aici.

Leave a Reply