De-a lungul timpului am initiat fel de fel de proiecte insa cele doua proiecte principale ale mele sunt cele de mai jos.


tm-logo3-transparentAm lansat TurismMarket.com pe 16 august 2011 alaturi de Madalin Mancila, bun prieten si marketer in turism.

Proiectul a fost lansat ca o platforma de comunicare in turism cu intentia de a dezvolta discutii pe teme interesante pentru cei care lucreaza in turism. Am continuat apoi din octombrie 2012 cu organizarea unor workshopuri tematice dedicate companiilor de turism, iar din luna mai 2013  facem consultanta de business pentru companii de turism

Turism Market este astazi o companie de consultanta de business dedicata companiilor de turism: agentii de turism, touroperatori, unitati de cazare, companii aeriene si altor companii conexe cu industria turismului.


logo_tws_fara_sloganTravel with a Smile – este proiectul meu de suflet pe care scriu despre calatoriile pe care le fac.

Calatoria este un lucru esential pentru mine si, pornind de la aceasta idee in 2010 am inceput sa povestesc pe blog. Vei gasi aici:

  • idei de excursii tematice si alte evenimente (Calatorii Culinare, #ExploreazaDelta, #FotoExpeditia, #PovestiCuScortisoara, #FotoExpeditia 1 Mai in Bulgaria, #PovestiCuScortisoara la Budapesta, Costa Rica Salbatica,  #CalatorInBucuresti, #SpooktacularParty, Travel Caffe: Povesti despre India, Travel Caffe: Thailanda)
  • propuneri de tururi foto si alte activitati pentru pasionatii de fotografie (tabara #FotoExpeditia, #FotoExpeditia 1 Mai in Bulgaria, turul de oras #CalatorInBucuresti)
  • informatii despre cele mai interesante calatorii pe care le-am avut
  • recomandari de hoteluri, restaurante, cafenele, locuri de petrecere a timpului liber si de relaxare
  • fotografii de calatorie

Leave a Reply